Isnin, 5 Disember 2011

Drama Cinta Elysa bersiri..

Salam semua,
musim sekarang memang ramai anok2x aboh yang perempuan dan lelaki yang asyik layan drama tv3 cinta elysa .skunk adming letak video drama cinta elysa dlm blog nie..berpart2x..takut yang lepas2x ketinggalan,leh r tgok smula. dan episod akan datang akan diupdate sehingga tamatnyer drama nie..harap terhibur dengan cerita ini..
Sinopsis
Cinta Elysa mengisahkan dilema yang dialami oleh Aril lakonan (Botak Juvana) yang terpaksa menjalankan tanggungjawab menjaga ibu saudara dan sepupu-sepupunya yang membenci dan memusuhinya. Watak ibu saudara yang benci sangat kat Aril dipegang oleh Zila Bakarin dan sepupunya yang perempuan nama Elysa ( lakonan Fasha Sandha).
Jasman bapa saudara kpd Aril ni mahu Aril menjaga dan memastikan keselamatan anak anak nya sebelum dia meninggal dunia, dia dah pesan kepada Aril supaya menjaga anak anaknya hingga mereka tamat pengajian. Aril ni seorang yang samseng dan dia dianggap pemuda bermasalah dan dibenci oleh ibu saudara dan sepupunya. Jadi dalam keadaan dia dibenci dia terpaksa menjalankan tanggungjawab besar tu walaupun terpaksa berdepan dengan ibu saudaranya yg jadi penghalang.
Walaupun Aril ni nampak jahat dan liar tetapi dia dalam diam menaruh hati dan mencintai sepupunya Elysa…(heheh dalam hati ada taman gitu..seronok kan melihat Botak bercinta pulak kali ni ). Oleh sebab cinta yg kuat kepada Elisa lah Aril masih duduk di rumah tu walaupun dibenci oleh mak saudaranya hari – hari. Elysa pada mulanya tak suka kat Aril, almaklumlah , Aril ni samseng..lagi mau tanya!? ( skrip Johan dalam Cinta Elysa) namun begitu lama kelamaan dia melihat Aril ni baik dan selalu melindungi dia dari diganggu oleh lelaki lain maka berputik la sayang dia kat Aril..
Kisah menjadi panjang lagi, apabila ibu saudaranya menghalau Aril keluar dari rumah, dan waktu itu, Aril nekad membawa bersama Elysa. Aril menjalani kehidupan samseng untuk menyara diri dan Elysa. Elysa tak suka Aril hidup mencari rezeki cara tak elok. Elysa nak Aril cari kerja yang halal dan menjalani kehidupan yang baik. ( Botak botak…ni mesti tak insaf ni buat kerja samseng, kena masuk sekolah budak nakal lagi le ni heheh) . Demi cintakan Elysa, Aril cuba berubah dan mencari rezeki yang halal dan dia menerima segala nasihat dan teguran Elysa.
PERINGATAN: jika mahu tgok cerita nie..stopkan dulu radio kat bowoh tuh..ade button     stop.Jika mahu tgok cerita lancar..sila tekan play semua sekali..dan tekan paused.supaya tidak tersekat ketika tengok movie ini


                                                                              Part 1 
part 2
part 3
part 4
 Part 5
 Part 6
 Part 7
 Part 8
 Part 9
 Part 10
 Part 11 slmat menonton..
                                                                                                                                   yang ikhlas adming-t-

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...