Rabu, 25 Januari 2012

MESRA BBQ MKFC

tak disangka tak diduga akhirnya apa yang telah dirancang berjalan dengan lancar. tarikh 24 januari 2012 merupakan tarikh yang paling indah dan bahagia buat ahli MKFC kerana sama sama melibatkan diri dalam menjayakan event MESRA BBQ pada kali ini. wink

tak lupa juga buat mereka yang tidak dapat hadirkan diri pada event kali ini, usahlah bersedih hati, usahlah merajuk diri, usahlah menjauhkan diri anda semua. insyallah akan adanya event yang seterusnya selepas ini.

event pada kali ini agak berbeza pada event family day yang lepas kerana terdapat beberapa permainan yang boleh merapatkan lagi silaturrahim di antara kita. dengan berbahagikan kumpulan, ini dapat melihat masing masing bekerjasama tanpa mengira pangkat darjat atau pun rupa.

tak lupa cabutan bertuah yang merupakan aktiviti yang wajib setiap kali adanya event bbq. tahniah buat sesiapa yang bertuah pada event kali ini. hadiah yang diberikan juga sangat menarik dan mengagumkan kita semua. terbaek la. jom layan beberapa gambar. (ayat karangan darjah 6)

membuat persiapan untuk membakar ayam.

semangat membakar. perrghhhhh

permainan yang kedua, bola sepak berpasanganpermainan pertama baling belon air berpasangan

antara ahli MKFC yang hadir

jejaka idaman MKFC. Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...